Loading...
Jordan Misja, Tirane. 2019-08-13T12:31:56+00:00

Project Description

Keni Një Ide Për Ambientin Tuaj Të Ardhshëm?

KONTAKTONI ME NE

Jordan Misja

——————- TEKST PERSHKRUES ——————-

Infomacione

DREJTUES DHE SUBJEKT NDERTUES

Reno Construction SH.P.K

LLOI I PROJEKTIT

BANUES

DREJTUES TEKNIK:

SONILA MARAJ (NEZIRI)

Studio Projektuese:

Infinite RS (Numer License: 1843)
Gentjan Karaj

Studio Arkitekture:

S&L Studio (Numer License: 6763)

Galeri Fotosh

KONTAKTO TANI