Loading...
Home 2019-08-13T13:05:03+00:00

Ne ndërtojmë hapësira frymëzuese banimi dhe komerciale

Kontaktoni me ne

Specialistë në ndërtimet moderne

Cilesi

Cilesi

Kontaktoni

Teknologji

Teknologji

Kontaktoni

Siguri

Siguri

Kontaktoni

Bashkpunim

Bashkpunim

Kontaktoni
0
PLANIFIKIME PROJEKTESH
0
PROJEKTE TE PERFUNDUARA
0
PROFESIONISTE TE TRAJNUAR
0
AMBIENTE

Njihuni me punët tona

SHIKO TË GJITHA PROJEKTET

Vlerat tona kryesore

Opinione të klientëve tanë

“Kompania Reno Construction sh.p.k. me projektet e saj mbetet një nga kompanitë më konkuruese dhe efikase në rajonin tone.”

Drejtoria e Urbanistikës, Bashkia Vlorë.

“Apartamentet tuaja nuk kanë nevojë për reklame! Mjafton të thuash: “Reno Construction”

Edisoj Goxhaj, Klient

Ju jemi mirnjohës! Blemë shtëpinë që prej vitesh kishim ëndërruar, super cilësore dhe kaq praktike!

Jetmira Prifti, Kliente

Njoftime

Sistemi mund të krijojë një ndërtesë të tërë me teknologji 3-D

August 29th, 2017|

Sistemi mund të krijojë një ndërtesë të tërë 3-D Lista e materialeve që mund të prodhohen me shtypjen 3-D është rritur për të përfshirë jo vetëm plastika, por edhe metal, qelq, madje edhe ushqim. Tani,

Çfarë roli luajnë kontraktorët në ndërtimin e gjelbër?

August 29th, 2017|

Çfarë roli luajnë kontraktorët në ndërtimin e gjelbër? Pronarët dhe arkitektët janë zakonisht nxitësit e dizajnit të qëndrueshëm, nëse qëllimet e tyre janë për të arritur një certifikim si LEED ose thjesht për të siguruar

Çfarë roli luajnë kontraktorët në ndërtimin e gjelbër?

August 29th, 2017|

Çfarë roli luajnë kontraktorët në ndërtimin e gjelbër? Pronarët dhe arkitektët janë zakonisht nxitësit e dizajnit të qëndrueshëm, nëse qëllimet e tyre janë për të arritur një certifikim si LEED ose thjesht për të

SHIKO TE GJITHA NJOFTIMET

Ndërtimi i hapësirave frymëzuese

 

KONTAKTONI ME NE

Merr vetëm disa sekonda!