Loading...
Jordan Misja, Tirane. 2020-08-18T15:30:02+00:00

Project Description

Keni Një Ide Për Ambientin Tuaj Të Ardhshëm?

KONTAKTONI ME NE

Jordan Misja

——————- TEKST PERSHKRUES ——————-

Kur vjen puna te shtepia qe duhet te zgjedhim, duhet siguruar gjithmone nje vend i mire. Ia vlen barra qirane te shpenzosh nje shume te mire parash sesa te besh ujdi ne nje zone te keqe. A ndodhet prane punes? A eshte lagje e sigurt apo perben rrezik per jeten tuaj kur shkoni e vini? A eshte afer komoditeteve te tilla si: restorante, supermarkete, dyqane, banka? Vendndodhja duhet te vleresohet teper seriozisht. Pergjigja per te gjitha pyetjet eshte PO! Jemi ne qender te gjithckaje, ku pervecse komoditeteve e permendura me lart, kemi dhe 3 linjat per stacionet urbane te autobuzit! Cerdhe, Kopshte, afersia me qendren e Tiranes dhe qendrat tregtare te Tiranes.

Atehere para se te vendosni per lagjen tuaj te re, ku do te beheni banor i saj duhet ti hidhni nje sy asaj. Cili eshte rituali i nje dite ne lagje? Cfare lloj njerezish jane ato te cilet jetojne dhe punojne atje? te gjitha keto duhet ti shikoni dhe ne fundjave. Panorama eshte gjithashtu e rendesishme!

Infomacione

DREJTUES DHE SUBJEKT NDERTUES

Reno Construction SH.P.K

LLOI I PROJEKTIT

BANUES

DREJTUES TEKNIK:

SONILA MARAJ (NEZIRI)

Studio Projektuese:

Infinite RS (Numer License: 1843)
Gentjan Karaj

Studio Arkitekture:

S&L Studio (Numer License: 6763)

Galeri Fotosh

KONTAKTO TANI