Loading...
Prane Pedonales Vlore. 2019-08-13T12:35:34+00:00

Project Description

Keni Një Ide Për Ambientin Tuaj Të Ardhshëm?

KONTAKTO ME NE

Lagjen Pavaresia, Skele, Prane pedonales Vlore.

Objekt Godine banimi dhe sherbimi 12 kat me nje kat parkimi.

Ky objekt ka nje siperfaqe ndertimi prej 748 m2 .

PErbehet nga 88 apartamente dhe nje kat godina sherbimi .

Infomacione

DREJTUES DHE SUBJEKT NDERTUES

Reno Construction SH.P.K

LLOI I PROJEKTIT

BANIMI

DREJTUES TEKNIK:

SONILA MARAJ (NEZIRI)

Studio Projektuese:

Infinite RS (Numer License: 1843)
Gentjan Karaj

Studio Arkitekture:

S&L Studio (Numer License: 6763)

Galeri Fotosh

KONTAKTO TANI