Loading...
Lagja 28 Nentori, Vlore. 2019-08-13T12:37:45+00:00

Project Description

Keni Një Ide Për Ambientin Tuaj Të Ardhshëm?

KONTAKTONI ME NE

Lagja 28 Nentori, Vlore.

Objekt godine banimi dhe sherbimi me nje kat parkimi ne lagjen 28 nentori prane gjimnazit Ali Demi Vlore.

Ky objekt ka nje siperfaqe ndertimi prej 758 m2.

Ka gjithsej 64 apartamente dhe nje kat godina sherbimi.

Infomacione

DREJTUES DHE SUBJEKT NDERTUES

Reno Construction SH.P.K

LLOI I PROJEKTIT

BANIMI

DREJTUES TEKNIK:

SONILA MARAJ (NEZIRI)

Studio Projektuese:

Infinite RS (Numer License: 1843)
Gentjan Karaj

Studio Arkitekture:

S&L Studio (Numer License: 6763)

Galeri Fotosh

KONTAKTO TANI