Loading...
RRETH NESH 2019-08-13T13:15:19+00:00

Keni Një Ide Për Ambientin Tuaj Të Ardhshëm?

Kontaktoni Me Ne

Ndërtimi i Hapësirave Frymëzuese

Shoqeria Reno Construction eshte themeluar me 13.06.2011 me objekt aktiviteti ndertime civile, ndertime per banim, dhe ndertime tregtare.

Eshte shoqeri me aksioner te vetem Z. Fejzi Malaj i cili zoteron 100% te aksioneve.

Aktiviteti ynë është ndërtimi. Kompania jonë ka zgjeruar veprimtarinë e saj gjatë viteve në disa qytete të vendit si Vlorë, Tiranë etj.
Eksperienca e Kompania Reno Construction është materializuar në dhjetra banesa, komplekse, hapesira komerciale, objekte biznesi, etj.
Reno Construction është rritur shumë shpejt, jo vetëm si përgjigje e kërkesës së së industrisë së ndërtimit në Shqipëri, por sidomos si pasojë e besueshmërisë sonë dhe përmbushjes së kritereve e parametrave teknike e profesionalë.

Kompania jonë është çertifikuar dhe vepron sipas Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë sipas ISO 9001:2008.
Suksesin dhe besueshmërinë e klientëve dhe partnerëve tanë, ne e mbështesim tek filozofia e cilësisë maksimale dhe objekteve miqësore e në harmoni me mjedisin.

Njihuni Me Ekipin Tonë

Stafi ynë i çdo niveli e specialiteti është i mirëkualifikuar dhe materialet tona janë padyshim më të sigurtat e cilësoret në vend e po kështu edhe gama e gjerë e makinerive bashkëkohore në pronësi të Reno Construction.

Renols Malaj
Renols MalajCEO
PERSONI 2
PERSONI 2ING
Sonila Maraj (Neziri)
Sonila Maraj (Neziri)Drejtuese Teknike

Punët e Fundit

Filozofia bazë e kompanisë si dhe administratorit Renols Malaj është: “Të ndërtojmë sigurinë, përms arkitekturës së gjelbër e dizajnit të mençur”!

SHIKO TË GJITHA PROJEKTET

Opinione Të Klientëve Tanë

“Kompania Reno Construction sh.p.k. me projektet e saj mbetet një nga kompanitë më konkuruese dhe efikase në rajonin tone.”

Drejtoria e Urbanistikës, Bashkia Vlorë.

“Apartamentet tuaja nuk kanë nevojë për reklame! Mjafton të thuash: “Reno Construction”

Edisoj Goxhaj, Klient

Ju jemi mirnjohës! Blemë shtëpinë që prej vitesh kishim ëndërruar, super cilësore dhe kaq praktike!

Jetmira Prifti, Kliente

Kontakto Sot Me Ne